Pretty Up

Wedding

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Natuurlijk wil je er op je mooist uitzien op de grote dag.

Het haar perfect gestyled, make-up mooi gedaan en alles uiteraard afgestemd op jou als persoon.

Leuk dat je interesse hebt in mijn diensten voor jullie huwelijk. Je bent van harte welkom bij mij voor je complete bruidsarrangement bestaande uit bruidsmake-up & bruidskapsel. Op de mooiste dag van je leven sta je in het middelpunt van belangstelling. Een stralende look is dan uiteraard van groot belang. Een bruidsstyliste verzorgt uw complete look en kan ook nog een adviserende rol vervullen wat betreft de juiste accesoires en sieraden die bij je jurk, kapsel en make-up zullen passen. Zo is het plaatje helemaal compleet en zul je er op uw mooist uitzien op je bruiloft. 

 

Styling

 

Ik ben gespecialiseerd in bruidsstyling. Voor je bruidsmake-up en bruidskapsel kom ik op locatie of ben je van harte welkom in mijn salon in Gilze. Ik zorg ervoor dat deze de hele dag houdbaar is en zonodig maak ik je bruidskapsel met clip-in extensions en of extra vulling

proefsessie

 

Bij een definitieve boeking, beginnen wij altijd met een afspraak om een proefsessie te maken. Op deze manier kan ik inventariseren wat je wensen zijn en samen bespreken dan wat de aanpak wordt. De proefsessie doe ik bij mij in de salon meestal zo’n 4 tot 6 weken voor de huwelijksdatum of in combinatie met de dag dat je jurk voor het laatst gaat passen. 

 

With passion I do your bridal style on your big day!