Pretty Up

MAKE UP

We gebruiken het om bepaalde punten in het gezicht meer te accentueren en op te laten vallen. We gebruiken make-up ook om bepaalde oneffenheden te verdoezelen of te verbergen. Denk hierbij aan kringen onder de ogen of puistjes en andere vlekjes in het gezicht. Daarnaast gebruiken vrouwen make-up om er wat jonger uit te willen zien en jonge meisjes proberen er vaak wat volwassener uit te zien door make-up te gebruiken. Sommige vrouwen kunnen zich juist wat zelfverzekerder door voelen als ze make-up dragen.Ook kan make-up je net even een gezondere gloed bezorgen door het gebruik van rouge en highlight producten. En wat dacht je van jezelf aantrekkelijker maken door make-up te gebruiken. Wie staat er nu niet langer voor de spiegel voor de eerste date?

 

Naast dat we make-up gebruiken voor ons schoonheidsideaal is make-up ook sterk gerelateerd aan het modebeeld. Elk seizoen heeft zijn make-up trends bijpassend bij de fashion trends die op de catwalk verschijnen. Wordt de smokey eye weer als make-up trend uitgeroepen, dan duiken we met z'n allen weer in de donkere oogschaduw kleuren en grijpen we naar het zwarte kohlpotlood. Is de natural look in, dan houden we het weer wat rustiger qua make-up gebruik. En zo wisselt dat continue in make-up land. Niet alleen de fashion shows en modebladen hebben hier een sterke invloed op, wat dacht je van de bekende sterren? Neem bijvoorbeeld de Kardashians, iedereen is massaal aan het contouren geslagen! En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Bruids make-up
 

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk ook op je mooist uitzien. En je make-up vormt de kers op de taart die samen met de je bruidsjurk, de bijbehorende accessoires en je bruidskapsel. Een mooie bruids make-up laat je stralen, maar blijft ook de hele dag perfect zitten. Blijf wel trouw aan je eigen stijl.

 

Dag make-up

 

Dag make-up moet natuurlijk overkomen. Je sterke gelaatskenmerken staan in de kijker zonder de aandacht te trekken met flashy kleuren en opvallende effecten. De bedoeling van dagmake-up is dat je omgeving je een complimentje geeft over hoe goed je eruit ziet. Wanneer ze zeggen dat je mooi gemaquilleerd bent, dan is de make-up al te opvallend voor overdag.

 

 

Avond make-up


Een avond make-up is wat zwaarder dan een dag make-up. Dit wordt toegepast bij speciale gelegenheden. Het wordt aangepast aan het thema en de wens van de klant. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Make-up voor fotoshoot

 

Voor de make-up van een fotoshoot kunnen we een complete make-over verzorgen of gewoon zoals jij bent. Er wordt rekening gehouden met het thema, kleur of zwart wit foto’s en de kleding. Samen bekijken we wat het beste bij jou past en wat je wilt uitstralen.

 

Make-up advies


Salon pretty up biedt professioneel make-up advies. Heb je binnenkort een feest of avondje uit en wil je dat je make-up perfect is afgestemd op e outfit om een onvergetelijke indruk achter te laten? Of ben je benieuwd wat wij je adviseren en welke kleuren het beste bij je passen. Boek dan nu een make-up advies en laat je opmaken en adviseren door onze gespecialiseerde visagist. 

 

 

Outlines of your beautifull face!