Pretty Up

Permanente Make-Up

Permanente Make-Up


Bij salon Pretty Up hebben we inmiddels al 8 jaar ervaring in het zetten van cosmetische permanente make-up.
Waarvan ook 1 jaar als docente op de opleiding Nouveau Contour.
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste apparatuur, ontwikkelingen en technieken volg ik jaarlijks verschillende internationale MasterClasses.

Onze salon, apparatuur en pigmenten zijn GGD goedgekeurd! 

 

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien. Het blijft altijd zitten en loopt niet uit. Het kan worden toegepast op wenkbrauwen, ogen en lippen, maar het moet wel natuurlijk ogen! Het blijft jaren zitten maar wordt wel lichter. Bij de een gaat dit wel wat sneller dan bij de ander, dit verschilt per huidtype. Ons advies is om elke 1,5 à 2 jaar een touch up behandeling uit laat voeren, zodat de kleur en het model niet te veel vervagen. 

 

Vóór de behandeling vragen wij u een vragenlijst in te vullen en te ondertekenen. PMU-toepassingen zijn voor eigen risico, daarom is het van belang dat u deze lijst volledig en naar waarheid invult, omdat wij in sommige gevallen niet kunnen of mogen pigmenteren. Gebruikt u bloedverdunners of bent u zwanger, dan mogen wij u niet pigmenteren.
Gelieve 24 uur voorafgaand aan de behandeling géén alcohol of aspirine gebruiken. 

Hopelijk ontmoet ik je snel in mijn salon en kan ik je toevoegen aan mijn lijst van tevreden klanten!
♡ 

 

De genezing
Nadat de pigmentatie gezet is, is de kleur altijd veel donkerder en dikker dan de uiteindelijke kleur en het model. Dit komt door zwelling en wondvocht van de pigmentatie. Het genezingsproces is bij iedere huid en ieder gepigmenteerd gebied verschillend. Het genezings proces duurt ongeveer 1 tot 1,5 week. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. De komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen. Na ongeveer 4 weken komt het gepigmenteerde gebied weer op de juiste gewenste kleur. Dit heeft te maken met de onderhuidse genezing. Na een paar dagen zullen pigmentkorstjes ontstaan. Dit is een normaal genezingsproces. Deze mag u er niet afkrabben, doet u dit toch dan kunnen er ontstekingen ontstaan of het kleurpigment kan met de korst verdwijnen.
Hierdoor zal je garantie vervallen. De korstjes laten vanzelf los.
De huid heeft ongeveer 3 tot 4 weken nodig om de kleur op te nemen. Na 6 weken plannen we een tweede (perfectie)behandeling in.
Deze is noodzakelijk om een mooi eindresultaat en eventuele vervaging weer mooi op te vullen en bij te werken.
Na de tweede behandeling is het resultaat op zijn mooist. 


 

Contra indicaties:

  • Diabetes (suikerziekte)

  • Hemofilie (bloedstollingsziekte)

  • Chronische huidziekte

  • Immuumstoornis (slecht afweersysteem)

  • Hart- en vaatafwijkingen

  • Allergie voor pigmentstoffen op andere materialen waar PMU mee geplaatst wordt.

  • Je bent in verwachting of geeft nog borstvoeding.

- find the beauty in you -

PMU HAAR Beauty BRUIDJES