Pretty Up

Pretty Up

Your beauty schuurtje

Online agenda

WEDDING

WEDDING

Gefeliciteerd, je gaat trouwen!
Natuurlijk wil je er op je mooist uitzien op de grote dag. Op je trouwdag zijn alle ogen op jou gericht. Het haar perfect gestyled, make-up mooi gedaan en alles uiteraard afgestemd op jou als persoon. Niet over de top, maar wel een complete look, zodat je tijdens de trouwdag een mooie versie van jezelf bent.
Leuk dat je interesse hebt in mijn diensten voor jullie huwelijk. Je bent van harte welkom bij mij voor je complete bruidsarrangement bestaande uit bruidsmake-up & bruidskapsel. Op de mooiste dag van je leven sta je in het middelpunt van belangstelling. Een stralende look is dan uiteraard van groot belang. Een bruidsstyliste verzorgt uw complete look en kan ook nog een adviserende rol vervullen wat betreft de juiste accesoires en sieraden die bij je jurk, kapsel en make-up zullen passen. Zo is het plaatje helemaal compleet en zul je er op uw mooist uitzien op je bruiloft. 

 

 

Bij een definitieve boeking, beginnen wij altijd met een afspraak om een proefsessie te maken. Op deze manier kan ik inventariseren wat je wensen zijn en samen bespreken dan wat de aanpak wordt. De proefsessie doe ik bij mij in de salon meestal zo’n 4 tot 6 weken voor de huwelijksdatum of in combinatie met de dag dat je jurk voor het laatst gaat passen. 

De grote dag zelf is toch wel erg spannend. Ik ben altijd ruim op tijd, zodat je kan ontspannen tijdens je bruidsstyling. Ik ga ervoor zorgen dat je er op je best uit ziet en dat je bruidsstyling de hele dag goed blijft zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is relaxen en genieten van je ‘rode loper’ moment.

Relax en geniet…….je bent bij mij in goede handen!

​​
 


With passion I do your bridal style on your big day!