Pretty Up

Permanente Make Up

Sinds november 2014 ben ik in het bezit van een diploma Allround permanente make-up artist. Deze cursus heb ik gevolgd bij Nouveau Contour Nederland.
Na ruim 4,5 jaar ervaring in de salon en verschillende MasterClasses gevolgd te hebben en een jaar ervaring als docente bij Nouveau Contour ben ik goed op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van permanente make-up.

Wat is PMU (permanente make-up)

 

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Heeft u een allergie opgebouwd voor gewone make-up of loopt Uw make-up vaak uit, dan is permanente make-up de ideale oplossing. Het blijft altijd zitten en loopt niet uit. Ideaal met sporten of in de sauna en met zwemmen. De permanente make-up wordt in de huid gebracht met een huidvriendelijke pigmentatie-vloeistof, d.m.v. een steriele ultradunne naald die snel op en neer gaat. Vóór de behandeling vragen wij u een vragenlijst in te vullen en te ondertekenen. PMU-toepassingen zijn voor eigen risico, daarom is het van belang dat u deze lijst volledig en naar waarheid invult, omdat wij in sommige gevallen niet kunnen of mogen pigmenteren. Gelieve 24 uur voorafgaand aan de behandeling géén alcohol of aspirine gebruiken. Gebruikt u bloedverdunners of bent u zwanger kunnen/mogen wij bij u niet pigmenteren. Wilt U wel een behandeling, overleg dan eerst met Uw arts of vroedvrouw. U mag nooit op eigen initiatief stoppen met bloedverdunners. Alléén in overleg met uw behandelend arts! Door de bloedverdunners is het mogelijk dat u meer bloedingen heeft tijdens het pigmenteren. Hierdoor kan de pigment sneller loslaten, en kan er in sommige gevallen een extra behandeling nodig zijn.

 

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, maar wel met een natuurlijke look! Permanente make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten. Het mooiste is wel, als u, afhankelijk van uw huidtype, elke 1 à 1,5 jaar een touch up behandeling uit laat voeren, zodat de kleur niet teveel vervaagd, want hij wordt wel lichter. Bij de een gaat dit wel wat sneller, dan bij de ander.

 

Wij werken met de beste materialen en volgens de richtlijnen van de GGD. Onze salon is GGD gekeurd t/m 04-03-2021!

CONTRA INDICATIES
 

  • Diabetes
  • Hemofilie
  • Chronische huidziekte
  • Contactallergie
  • Immuunstoornis
  • Hart- en vaatafwijkingen
  • Bij het gebruik van antistollingsmiddelen
  • Op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan.
  • Op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen.
  • Van irritatie op het lichaam voordoen.


Indien u een contra indicatie heeft neem dan contact op met uw behandelend arts. LET OP bij PMU die net gezet is:

Nadat de pigmentatie net gezet is, is de kleur altijd veel donkerder, dik en wat onnatuurlijker als de uiteindelijke kleur. Dit komt door zwelling en wondvocht van de pigmentatie. Schrik hier niet van, na 1 tot 1,5 week is dit 50% minder. De genezings stijd van permanente make-up bedraagt ongeveer 6 - 10 dagen. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Iets langere genezingstijd is niet abnormaal. De komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen. Na ongeveer 3 weken komt het gepigmenteerde gebied weer op de juiste gewenste kleur, dit heeft te maken met de onderhuidse genezing. In sommige gevallen verdwijnt de pigment helemaal in de huid, waardoor hij niet zichtbaar is na de eerste behandeling. Vanaf de 3e dag zullen er pigmentkorstjes ontstaan. Dit is een normaal genezingsproces. Deze mag u er niet afkrabben, doet u dit toch dan kunnen er ontstekingen ontstaan of het kleurpigment kan met de korst verdwijnen. En zal je garantie vervallen. De pigmentkorstjes zullen vanzelf loslaten als de huid eronder begint te genezen. De huid heeft ongeveer 3 á 4 weken nodig om de kleur van de pigmentatie op te nemen. Na 6 weken plannen we een tweede (perfectie)behandeling in. Deze is noodzakelijk voor een goed eindresultaat en om eventuele vervaging weer mooi op te vullen en bij te werken. Na deze tweede behandeling is het resultaat op zijn mooist. In sommige gevallen moet er een derde behandeling plaats vinden.

Wilt U er elke dag stralend en zelfverzekerd uitzien en er weinig tijd aan besteden. Dan is permanente make-up iets voor U.

 

Salon Pretty Up biedt 100% tevredenheidsgarantie!

 

 

Wake Up With Natural Make-up.