Pretty Up

Pretty Up

Your beauty schuurtje

Online agenda

Over mij

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen...

 

Ik ben Noortje van Engelen. Ben 26 jaar en zit al van mijn 16e met veel passie in het vak kapper- en schoonheidsverzorging. 
Elke dag met klanten werken is een feest! Na het behalen van mijn diploma Allround kapster, Top-stylist en Visagist wilde ik nog verder specialiseren.
Ik ben begonnen aan de opleiding schoonheids-specialiste. Mijn specialisaties heb ik in 2014  nog verder uitbereid met permanente make-up.
In 2015 kwam een droom van mij als klein meisje uit, een eigen salon genaamd "PRETTY UP". 

 

In februari 2017, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan,  als permanente make-up docent bij Nouveau contour. Ik ben op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van permanente make-up. Zo kan ik goed mijn creativiteit kwijt en daardoor kan ik bij iedereen, met een frisse coupe, permanente make-up, een stralend witte lach, mooie wimpers of make-up, het mooiste naar boven halen. Ik geef inmiddels geen les meer maar ik heb wel onwijs veel geleerd op het gebied van de huid en permanente make-up. 

Dus, ben je op zoek naar een kapper, visagist, permanente make-up artist, wil je je wenkbrauwen geëpileerd, henna of wimpers geverfd of liever geharst bij ongewenst haargroei. Ik bied het allemaal aan in mijn beauty schuurtje. De salon heeft een leuke en gezellige sfeer, waar echt aandacht aan jouw als klant wordt geschonken. We werken alleen op afspraak, zodat we voor iedereen voldoende tijd hebben. Ik sta van maandag tot en met vrijdag met veel plezier voor je klaar om je een nieuwe look te geven!

Ervaar hoe je, door middel van persoonlijk advies, vakkennis en onze deskundigheid, er altijd op je best uit kunt zien!