Pretty Up

Laseren

Laseren

Het laten zetten van permanente make-up (PMU) is voor veel mensen een prachtige oplossing. Het kan echter voorkomen dat je niet (meer) tevreden bent over het resultaat en het graag zou willen laten verwijderen. Met onze geavanceerde YAG-laser behandelingen kunnen wij jouw permanente make-up bij de wenkbrauwen volledig verwijderen zonder daarbij de omliggende huid te beschadigen.

De behandeling

Voor het volledig verwijderen van permanente make-up zijn gemiddeld drie tot vijf behandelingen nodig met tussen de behandelingen door een pauze van 8 weken om de wenkbrauwen aanzienlijk lichter te maken. Pas na 10 tot 20 dagen na de laserbehandeling is het resultaat pas echt goed zichtbaar.
Gedurende de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na een half uur is de permanente make-up weer gewoon zichtbaar. Later zul je merken dat de huid wat rood en warm wordt en er wat korstjes en in sommige gevallen blaasjes ontstaan. Wanneer je volledig uitbehandeld bent, is het mogelijk om weer permanente make-up aan te brengen.

- find the beauty in you -

PMU HAAR Beauty BRUIDJES