Pretty Up

UPDO Hair | Opsteken

Ik zit al 9 jaar met passie in het kappersvak. Afgelopen jaren heb ik het kappersvak uitgebreid met een verschillende certificaten voor UPDO, opsteken en bruidstyliste, ik ben op de hoogte van de nieuwste opsteektrends van komend seizoen.

Ik volg nog verschillende masterclasses, zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van opsteekkapsels. Krijg je het zelf niet voor elkaar om je haar op een leuke manier te stylen, op te steken of een finishing touch te geven, dan ben je bij “Pretty Up” aan het juiste adres.

 

 

 

Hair UPDO:


Een hair UPDO is een makkelijke en snelle marier van opsteken. Dit word bijvoorbeeld toegepast voor een feestje of speciale gelegenheid. We gebruiken hierbij geen krultang het word met de eigen haarstructuur opgestoken. 


 

OPSTEKEN:


Het haar opsteken is een hele stevige manier van opsteken. Het kapsel is hierdoor ook een stuk langer houdbaar dan een UPDO. Dit word vaak gedaan bij gala's, bruiloften en diploma uitreikingen. Om het haar extra stevigheid te geven gebruiken we bij deze techniek wel een krultang.In sommige gevallen gebruiken we ook een donut of een tussenstuk om het haar extra volume of stevigheid te geven. 

VOORZORG OPSTEKEN/UPDO:


Voor je het haar laat Opsteken of je een Hair UPDO laat doen, willen we dat je de volgende voorzorgs maatregelen treft voor het beste resultaat en behoud van je kapsel. 
De dag of avond ervoor wassen dit mag 2x. Als volgt doe je geen conditioner of masker in, want dit zorgt ervoor dat het haar zachter wordt, hierdoor kan de krul uitzakken of gaan de speltjes verschuiven. 
Voor de stevigheid van de haren moet je wel er haarmouse in doen en je haar het liefste aan de lucht op laten drogen. Verder doe je niets in het haar, zoals bijvoorbeeld haarolies en dergelijke. 
Voor het opsteken moet het haar droog zijn. 

 

 

Get more out of your hair and let yourself shine