Pretty Up

Hairdresser

Weet je even niet wat je wilt met je haar, misschien een nieuwe coupe, een nieuwe haarkleur, je haar opgestoken hebben of leuk in model gebracht?

Dan is salon “Pretty Up” echt iets voor jou. Ik verdiep me in de nieuwste trends op het gebied van dames-, heren- en kinderhaarmode. Ik zit al maarliefst 10 jaar met passie in dit onwijs leuke creatieve vak!

We kunnen samen, door middel van foto’s, een passend model vinden wat bij jou gezichtsvorm en karakter staat.

In de kapsalon werk ik met het haarmerk Finnleys. Specifieke haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk en schitterend resultaat.
Het merk heeft voor ieder haartype een passend product van reiniging tot styling. Alle verschillende fases van de verzorging van het haar zijn zorgvuldig ontwikkeld. Altijd met de nadruk op de gezondheid en schoonheid van het haar.

De producten zijn zoveel mogelijk milieuvriendelijk en waar mogelijk zijn de formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij. De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!

Met regelmaat ga ik naar trainingen, waar ik de nieuwste knip en kleur technieken leren, zo dat ik goed op de hoogte blijf van de nieuwste mode trends op het gebied van haar.

Ik kleur met het DOC van Jean Paul Mýne, dit vind ik een onwijs fijn product en het is vrij van ammonia. 


We zijn gespecialiseerd in verschillende kleur technieken:

  • Uitgroei behandelingen
  • High-(Lichte plukjes) en Lowlights (Donkere plukjes)
  • Balayage (Mooie zachte uitgeblende highlights naar de puntjes)
  • Foilyage (Zit tussen Highlights en Balayage in)
  • Face Faming (Contouring) 
  • Color Meltind (Zachte overloop met donkere uitgroei)

 

Bad hair day? You need a Hairdresser!