Pretty Up

MAKE UP

We gebruiken het om bepaalde punten in het gezicht meer te accentueren en op te laten vallen. We gebruiken make-up ook om bepaalde oneffenheden te verdoezelen of te verbergen. Denk hierbij aan kringen onder de ogen of puistjes en andere vlekjes in het gezicht. Daarnaast gebruiken vrouwen make-up om er wat jonger uit te willen zien en jonge meisjes proberen er vaak wat volwassener uit te zien door make-up te gebruiken. Sommige vrouwen kunnen zich juist wat zelfverzekerder door voelen als ze make-up dragen.Ook kan make-up je net even een gezondere gloed bezorgen door het gebruik van rouge en highlight producten. En wat dacht je van jezelf aantrekkelijker maken door make-up te gebruiken. Wie staat er nu niet langer voor de spiegel voor de eerste date?

 

Naast dat we make-up gebruiken voor ons schoonheidsideaal is make-up ook sterk gerelateerd aan het modebeeld. Elk seizoen heeft zijn make-up trends bijpassend bij de fashion trends die op de catwalk verschijnen. Wordt de smokey eye weer als make-up trend uitgeroepen, dan duiken we met z'n allen weer in de donkere oogschaduw kleuren en grijpen we naar het zwarte kohlpotlood. Is de natural look in, dan houden we het weer wat rustiger qua make-up gebruik. En zo wisselt dat continue in make-up land. Niet alleen de fashion shows en modebladen hebben hier een sterke invloed op, wat dacht je van de bekende sterren? Neem bijvoorbeeld de Kardashians, iedereen is massaal aan het contouren geslagen! En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 

Bruids make-up

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk ook op je mooist uitzien. En je make-up vormt de kers op de taart die samen met de je bruidsjurk, de bijbehorende accessoires en je bruidskapsel. Een mooie bruids make-up laat je stralen, maar blijft ook de hele dag perfect zitten. Blijf wel trouw aan je eigen stijl.

 

Outlines of youre Beautifull face!